top of page

Waterview Golf Course - Clubhouse Addition - Rowlett, TX

Project Details

  • Size: 3,500 sq. ft.

  • Contract Type: Competitive Bid

  • Anticipated Completion Date: March 2015
     

McCarthy Architecture was selected by the City of Rowlett and American Golf Corporation to design a renovation and expansion for the Waterview Golf Course clubhouse.  This project consited of enclosing an open pavilion to create a more useable space throughout the year, adding a patio and shade cover adjacent to the pavilion and upgrading the dining area and restrooms to market to a broader clientele.  The pavilion was renovated to provide a large expanse of glass walls to view the golf course and ultimately have a seamless appearance with the original clubhouse.  A generous patio space with steel trellis and fire pit and an enhanced dining experience with new finishes rounded out the design.

bottom of page